Kristof Van de Velde, Dorien Vanlook, Michael Bryon, Matthew De Permentier.
Benoit De Freine Kristof Van de Velde, Dorien Vanlook, Michael Bryon, Matthew De Permentier.

N-VA Borsbeek heeft nu ook jongerenafdeling

N-VA Borsbeek heeft sinds kort ook een jongerenafdeling. Na een geheime stemming onder het toeziend oog van regiocoördinator Zuidrand/Rupel Axel Guldentops en Michael Bryon werd het nieuwe bestuur unaniem goedgekeurd. Voorzitter van de jongerenafdeling wordt Matthew de Permentier en Matthew van der Vloet wordt ondervoorzitter. Nina de Permentier zal de rol als secretaris vervullen en Dorien Vanlook wordt penningmeester.

“Onze ploeg kijkt er naar uit om activiteiten voor de jongeren in Borsbeek te organiseren en diegenen die interesse hebben, kennis te laten maken met politiek en de zin van een maatschappelijk engagement. De jeugd is het Borsbeek van morgen”, zegt voorzitter Matthew de Permentier.

Voorzitter van N-VA Borsbeek, Ken Casier is heel blij met de komst van de jongerenafdeling: “Ik ben ongelooflijk trots dat we een groep jongeren hebben die naast hun maatschappelijke engagementen als monitor bij speelweken of als baseballcoach, zich ook politiek willen engageren om de visie van N-VA uit te dragen bij de Borsbeekse jeugd.”

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer