Greg van Avermaet is een van de toppers zaterdag aan de start.
Photo News Greg van Avermaet is een van de toppers zaterdag aan de start.

Peter Sagan, Mathieu van der Poel en Greg Van Avermaet zaterdag aan de start van Primus Classic in Brakel

Het Marktplein van Brakel is volgende zaterdag het decor voor de start van de wielerwedstrijd Primus Classic. Onder anderen Peter Sagan, Mathieu van der Poel en Greg Van Avermaet starten.

Het wielerfeest, georganiseerd door Brakels oud-renner Peter Van Petegem, begint om 10.30 uur op het Marktplein in Nederbrakel. De muziek wordt verzorgd door Les Princes des Bois. De renners vertrekken er om 12.15 uur.

Verkeersvrij centrum

Naar aanleiding van de wielerwedstrijd is het op vrijdag 20 september vanaf 17 uur verboden te parkeren op het Markplein. Zaterdag vanaf 6 uur kan verkeer niet op het Marktplein, de parking Tirse en door de Serpentestraat en Brakelsstraat. De Hoog- en Neerstraat tussen Hoogstraat en Vierschaar zijn van 8 tot 14 uur verkeersvrij. In de voormiddag is er ook parkeerverbod in de Wielendaalstraat, Meerbeekstraat, Haeyershoek, Riebeke, Kasteelstraat, Gauwstraat, Warande vanaf de aansluiting Rondweg tot aan Dr. De Drijverestraat, Dr. De Drijverestraat, Tenbossestraat, Olifantstraat vanaf Tenbossestraat tot aan de Wijnstraat.

Meer info: www.primusclassic.be

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer