2
Leerlingenraad Stella Matutina

Stella Matutina drie keer in de prijzen in anti-rookcampagne Bullshit Free Generation

De school Stella Matutina uit Michelbeke is één van de winnaars van het pilootproject ‘Bullshit Free Generation’, de opvolger van het project Rookvrije klassen. Daarmee daagt het Vlaams Instituut Gezond Leven scholen uit om komaf te maken met fabels over roken. Stella Matutina viel maar liefst drie keer in de prijzen: met de eerste graad, klas 5TW en de leerlingenraad.

10.737 leerlingen uit 29 scholen over heel Vlaanderen kregen de kans om het project voor een eerste keer uit te testen. Zij werden tussen de kerst- en paasvakantie door het Vlaams Instituut Gezond Leven uitgedaagd om vijf uitdagingen over roken te volbrengen.

Stella Matutina uit Brakel kaapte maar liefst drie prijzen weg. De school verdient de eerste-graadprijs voor alle acties die ze organiseerde voor en met de leerlingen van de eerste graad. Zij krijgen een bon ter waarde van 250 euro. De leerlingen van 5TW worden voor hun klasfoto binnenkort beloond met klasuitstap naar keuze en de leden van de leerlingenraad winnen met hun foto een cinema- of Spotifykaart.


2
5TW Stella Matutina

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer