Vermiste vrouw (67) vermoord teruggevonden in de tuin van haar woning in Brakel

Een 67-jarige vrouw uit Brakel die al een week vermist was, is door de federale politie dood aangetroffen in de tuin van haar woning. De vrouw is vermoord. De omstandigheden zijn nog onduidelijk.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Lutgarde Maes was vorig week vrijdag voor het laatst gezien in haar huis aan de Elverenberg in het Oost-Vlaamse Sint-Maria-Oudenhove, een deelgemeente van Brakel. De politie had gisteren in opdracht van het parket nog een opsporingsbericht gelanceerd.

Een forensisch team onderzoekt de omstandigheden waarin de vrouw is om het leven gekomen.

Later meer.

2 De politie verspreidde gisteren nog deze foto van Lutgarde Maes in een opsporingsbericht
Federale Politie De politie verspreidde gisteren nog deze foto van Lutgarde Maes in een opsporingsbericht
2 Een forensisch team van het gerecht is zaterdag in het huis en de tuin van het slachtoffer aan het werk geweest op zoek naar elementen die duidelijkheid moeten brengen over de omstandigheden waarin de vrouw is om het leven gekomen.
Ronny De Coster Een forensisch team van het gerecht is zaterdag in het huis en de tuin van het slachtoffer aan het werk geweest op zoek naar elementen die duidelijkheid moeten brengen over de omstandigheden waarin de vrouw is om het leven gekomen.

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Cindy Hendrycks

    Gelieve er rekening mee te houden, bij het plaatsen van reacties, dat naaste mensen kunnen meelezen. Veronderstellingen en het in twijfel trekken van onderzoekstechnieken wil men niet horen. Voor medeleven daarentegen kan men geen woorden genoeg uiten. Respect, aub

  • Sharon Vandewaetere

    Verschrikkelijk. Maar hebben ze dan haar tuin niet doorzocht toen ze als vermist werd opgegeven? Veel sterkte aan de familie en hopelijk vinden ze de dader snel.

Lees meer