Anne De Witte.
Foto rv Anne De Witte.

Anne De Witte nieuwe voorzitter Fedelin

Anne De Witte van Lingerie An uit Brasschaat mag zich de nieuwe voorzitter van Fedelin noemen, de federatie voor de lingeriedetaillisten. Anne volgt Philippe Bracke op na een mandaat van vier jaar.

Anne kent met haar 32 jaar ervaring als zaakvoerster van Lingerie An de klappen van de zweep wanneer het gaat over korsetterie en lingerie. Inspelen op de veranderingen binnen de retailwereld en het veranderde koopgedrag bij de consument beschouwt Anne als de grootste uitdaging binnen de sector. "Ik geloof heel sterk in de meerwaarde van een federatie die zaakvoerders binnen de sector bij elkaar brengt. Ik wil als nieuw gezicht van de vakorganisatie mee aan de kar trekken om ondernemers uit de sector dichter bij elkaar te brengen en hen te ondersteunen in alle uitdagingen waar de sector nu voor staat."


Anne is sinds jaren nauw betrokken bij de werking van Fedelin en is een actieve deelnemer aan peterschapsprojecten, workshops en inspiratietours. "We kennen Anne als een uiterst dynamische en enthousiaste lingeriedame die er steeds voor open staat om kennis op te doen en ervaringen uit de wisselen met collega's uit de sector", zegt Isolde Delanghe, directeur van Mode Unie. (KCS)

Lees meer