Brood.
RV Brood.

Bakkerij Gryp overgenomen

Er komt definitief een einde aan het voortbestaan van bakkerij Gryp aan de Stationsstraat 1 in het centrum van Kapellen. De zaak bestaat al sinds 1949, maar nu zijn er binnen de familie geen opvolgers meer om de jarenlange bakkerstraditie verder te zetten. Daarom is de zaak overgegeven aan Bakkerij Wouters. 

Bakkerij Wouters heeft verschillende vestigingen in het noorden van Antwerpen. Hun bakkerij is gevestigd in de KMO-zone Bosduin in Kalmthout, waar hun producten ambachtelijke wijze worden geproduceerd. 

Nog tot 28 november zal bakker Erwin Gryp op zijn vertrouwde plaats in Kapellen achter de oven staan. Hij zal van de gelegenheid gebruik maken om afscheid te nemen van zijn klanten. Nadien wordt de zaak tijdelijk gesloten. De nieuwe eigenaar zal in december een volledig nieuwe winkelinrichting plaatsen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer