3 Het ongeval deed zich voor op de Sint Jobsesteenweg in Brasschaat.
Marc De Roeck Het ongeval deed zich voor op de Sint Jobsesteenweg in Brasschaat.

Bestuurder (43) wijkt af van rijvak en botst frontaal op truck: slachtoffer zwaargewond

Een 43-jarige man is woensdagmiddag zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Sint Jobsesteenweg in Brasschaat. Het slachtoffer week af van zijn rijvak en knalde frontaal op een vrachtwagen met oplegger. Hij raakte zwaargewond en moest bevrijd worden.

Het ging om een erg stevige klap, van de personenwagen van het slachtoffer blijft nog maar weinig over. Ook de truck raakte ernstig beschadigd. Het is niet duidelijk waarom de 43-jarige bestuurder van zijn baanvak afweek en op de vrachtwagen botste die vanuit de tegengestelde richting kwam gereden.

De brandweer had heel wat werk om het slachtoffer veilig uit zijn wagen te krijgen. Hij werd daarna zwaargewond, maar bij bewustzijn, naar het ziekenhuis vervoerd.

De drukke Sint Jobsesteenweg was lang afgesloten in beide richtingen. De lokale politie voorzag een omleiding.

3
Marc De Roeck
3
Marc De Roeck

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer