Bij de huiszoeking werd 278,5 gram marihuana, 3.280 euro cash en een opmerkelijke hoeveelheid luxekledij aangetroffen en in beslag genomen.
Lokale Politie Antwerpen Bij de huiszoeking werd 278,5 gram marihuana, 3.280 euro cash en een opmerkelijke hoeveelheid luxekledij aangetroffen en in beslag genomen.

Dealer op elektrische step probeert inspecteur aan te rijden bij controle

Het wijkondersteuningsteam West van de lokale politie merkte zondagnamiddag een persoon op een elektrische step op in de De Vrièrestraat. De man viel op omdat hij zich geen bal aantrok van de verkeersregels, zijn gsm manipuleerde en zich zeer zenuwachtig leek te gedragen. De politie ging over tot een controle, maar dat wou de verdachte man niet laten gebeuren.

De verdachte probeerde een inspecteur aan te rijden met zijn step en te vluchten. Hij gooide hierbij ook een pakketje weg, dat achteraf drugs bleek te bevatten. Na een korte achtervolging werd de man gevat, zijn gsm-toestel, dat hij probeerde uit te schakelen, werd in beslag genomen. Bij de huiszoeking werd uiteindelijk 278,5 gram marihuana, 3.280 euro cash en een opmerkelijke hoeveelheid luxekledij aangetroffen en in beslag genomen. De 28-jarige werd gearresteerd en voorgeleid.

Lees meer