2 Katrien Daems, Joyce De Sager, de kleine Maartje Verheijen en Peter Stappaerts
RV Katrien Daems, Joyce De Sager, de kleine Maartje Verheijen en Peter Stappaerts

Dubbele cheque voor stichting De Kleine Strijders

Het feestcomité van de Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk van de afdeling Turnhout heeft een cheque van 450 euro overhandigd aan Stichting De Kleine Strijders uit Hoogstraten. 

Het geld was de opbrengst van een quiz die het feestcomité organiseerde. “Het is de tweede keer en we hopen er een traditie van te maken”, vertellen Peter Stappaerts en Katrien Daems van IDEWE. “Telkens kiezen we op voorhand een goed doel uit. Dit keer kozen we voor De Kleine Strijders. We hopen met onze bijdrage de werking van De Kleine Strijders te kunnen ondersteunen.” 
Eerder kreeg de Stichting ook al van de organisatoren van Oktoberfest Noorderkempen een cheque van 1.000 euro. “Wij dragen de organisatie een warm hard toe en steunen hen met plezier”, zeggen Nick Jorissen, Gregg Jorissen, Bart van de Mosselaar en Perry van de Mosselaar van Oktoberfest.

De Kleine Strijders zet zich in om het ziekenhuisverblijf van zieke kinderen, hun ouders en broers en/of zussen aangenamer te maken.

2 Nick Jorissen, Joyce De Sager, Toon Verheijen en burgemeester van Hoogstraten Marc Van Aperen
RV Nick Jorissen, Joyce De Sager, Toon Verheijen en burgemeester van Hoogstraten Marc Van Aperen

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer