2 De veertiger uit Ninove werd zwaar toegetakeld.
Giovanni Daghuyt De veertiger uit Ninove werd zwaar toegetakeld.

Exclusief voor abonnees

Giovanni (41) slachtoffer van brutale carjacking op parking E40 in Groot-Bijgaarden: “Ik durf niet meer achter het stuur kruipen de komende maanden”

Giovanni Daghuyt (41) uit Ninove werd op 30 oktober 2019 het slachtoffer van een gewelddadige carjacking op een snelwegparking langsheen de E40 in Groot-Bijgaarden. De man reed rond 3.30 uur ‘s nachts de parking op toen enkele gemaskerde mannen in het zwart gekleed hem zwaar toetakelden. Vandaag wordt de man geopereerd in het ziekenhuis van Jette. “Ze hebben een geweer op mij gericht en eisten mijn sleutels van de wagen", vertelt Giovanni.

Je hebt 20% van dit artikel gelezen

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Peter Janssen

    Weer een slachtoffer van slappe politiek en kromme justitie die criminelen blijven beschermen door straffeloosheid.Overheid aanklagen wegens schuldig plichtsverzuim.

  • Tina Colpaert

    ik stop nooit meer op parkings s nachts loopt er vol met gespuis die geen zin heeft om te werken en dus wacht op mogelijke slachtoffers om alles te pikken!

Lees meer