2 De veertiger uit Ninove werd zwaar toegetakeld.
Giovanni Daghuyt De veertiger uit Ninove werd zwaar toegetakeld.

Exclusief voor abonnees

Giovanni (41) slachtoffer van brutale carjacking op parking E40 in Groot-Bijgaarden: “Ik durf niet meer achter het stuur kruipen de komende maanden”

Giovanni Daghuyt (41) uit Ninove werd op 30 oktober 2019 het slachtoffer van een gewelddadige carjacking op een snelwegparking langsheen de E40 in Groot-Bijgaarden. De man reed rond 3.30 uur ‘s nachts de parking op toen enkele gemaskerde mannen in het zwart gekleed hem zwaar toetakelden. Vandaag wordt de man geopereerd in het ziekenhuis van Jette. “Ze hebben een geweer op mij gericht en eisten mijn sleutels van de wagen", vertelt Giovanni.

Je hebt 20% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Peter Janssen

    Weer een slachtoffer van slappe politiek en kromme justitie die criminelen blijven beschermen door straffeloosheid.Overheid aanklagen wegens schuldig plichtsverzuim.

  • Tina Colpaert

    ik stop nooit meer op parkings s nachts loopt er vol met gespuis die geen zin heeft om te werken en dus wacht op mogelijke slachtoffers om alles te pikken!

Lees meer