2 Buitenspeeldag in Brasschaat.
Klaas De Scheirder Buitenspeeldag in Brasschaat.

Kinderen genieten van zonnetje op Buitenspeeldag

Honderden kinderen hebben woensdag deelgenomen aan de Buitenspeeldag. Op zowat alle speelpleintjes of andere speellocaties kwamen kinderen samen om deze keer eens niet voor de buis of het computerscherm te kruipen.

Zo konden kinderen in het Gemeentepark van Brecht terecht voor een klimmuur, zweefmolen, boogschieten, kantelmuur, minigolf, draailadders, uitdagende fietsen, drie springkastelen en een stormbaan.

In Brasschaat was er héél veel te doen. In Buurthuis De Maat aan De Mortel konden kinderen terecht voor ramen te beschilderen of zelf je eigen slijm maken. Op het domein van Sport Vlaanderen aan de Bredabaan kon je terecht voor lasergamen, boogschieten en een speelstraat uit de oude doos. Op het speelterrein van de Hertenweide in het Gemeentepark werden de nieuwe inclusieve speeltoestellen geopend. Uiteraard konden kinderen ook terecht op een van de vier skateterreinen, in de acht speelbossen of een van de achttien speelpleintjes.

2
Klaas De Scheirder

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer