3 Pandava opent op de Bredabaan een derde winkel door de overname van Pens & Bags.
Benoit De Freine Pandava opent op de Bredabaan een derde winkel door de overname van Pens & Bags.

Pens & Bags overgenomen door Pandava: “Het assortiment wordt alleen maar uitgebreid”

Pandava, een speciaalhandel in kantoormateriaal en schoolbenodigdheden, heeft op de Bredabaan in Brasschaat een derde vestiging geopend. Het nam Pens & Bags over dat al 30 jaar bestaat, waarvan 19 jaar op de Bredabaan. Pandava heeft al vestigingen in Stabroek en Schoten.

Het winkelpersoneel dat in de zaak werkte, wordt mee overgenomen. De vernieuwde winkel werd zaterdag officieel geopend. “Deze overname past perfect in onze toekomstplannen want we willen uitbreiden”, zegt Carlo Bollen van Pandava. “En zeker in deze regio, want daar waren we nog niet aanwezig.”

Duurzaam

De uitbaters van de nieuwe Pandava zijn Karin en Katleen Spies. “Pens & Bags had al een redelijk assortiment en dat gaan we nu uitbreiden met ons ruime aanbod”, vertellen de twee. “Wij bieden alles aan voor kantoor van schrijfwaren tot boekentassen, printerbenodigdheden maar ook reisaccessoires. We leggen de klemtoon op duurzame en milieuvriendelijke producten.”

Pandava werd opgericht in 1978 in Ekeren en verhuisde later naar Hoevenen in Stabroek waar nu het hoofdkantoor, het magazijn en een winkel zijn gevestigd. In 2011 kwam er een eerste overname van Pasmans in Schoten. In totaal werken er 25 personeelsleden voor de keten.

3 Het team van Pandava is er klaar voor om de klanten te ontvangen.
Benoit De Freine Het team van Pandava is er klaar voor om de klanten te ontvangen.
3 Het team van Pandava is er klaar voor om de klanten te ontvangen.
Benoit De Freine Het team van Pandava is er klaar voor om de klanten te ontvangen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer