De winnaars met hun gevulde caddie.
Alfons Schryvers De winnaars met hun gevulde caddie.

Trouwe marktbezoekers winnen gevulde caddie

Bezoekers van de wekelijkse Kapelse markt konden in oktober opnieuw deelnemen aan de actie Kaddiekado. Met de actie wil gemeentebestuur de wekelijkse markt promoten. Vijf klanten mochten met een gevulde caddie naar huis.

Marktbezoekers konden vier weken lang een spaarkaart vullen met stempels die ze na elke aankoop op de markt ontvingen. In totaal werden meer dan duizend gevulde spaarkaarten ingediend. Hieruit werden vijf winnaars getrokken. De gelukkigen waren de familie Hendrickx uit Stabroek, Frans Driessens uit Stabroek, Geerts Maria uit Zandvliet, de familie Beyé uit Kapellen en Inge Mees uit Kapellen. Het gemeentebestuur stelde de caddies ter beschikking en de markthandelaars vulden ze met een gemengd assortiment van goederen die op de markt te koop zijn.

Schepen Ria Van Oncen (Open Vld) feliciteerde de winnaars en verzekerde dat de wekelijkse markt, ondanks de geplande werken op het Marktplein, blijft bestaan op zijn huidige locatie. “De markt zal wel een beetje moeten opschuiven naar de andere kant van het plein maar binnen enkele weken zal het trouwens aangenamer worden voor de marktbezoekers. Dan opent de cafetaria in de nieuwe feestzaal en staan ook de toiletten er ter beschikking van de marktbezoekers.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer