Het politiekantoor in Turnhout
Ton Wiggenraad Het politiekantoor in Turnhout

Turnhoutse politie klist vier verdachten van woninginbraak

De politie in Turnhout heeft vier verdachten opgepakt voor een inbraak in een woning in Lille. De inbraak gebeurde maandag. 

“Buurtbewoners hadden daarbij een verdacht voertuig opgemerkt en dit ook gemeld aan de politie”, vertelt een woordvoerder van de lokale politie Turnhout. “Enkele uren later merkte één van onze interventieploegen hetzelfde voertuig op in het centrum van Turnhout. Vier verdachten werden gearresteerd.”

De verdachten werden dinsdag voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Die besliste hen aan te houden. Ze blijven al zeker tot vrijdag in de gevangenis. Dan verschijnt het viertal voor de raadkamer. “Het verder onderzoek zal moeten uitwijzen voor welke inbraken ze nog in aanmerking komen”, besluit de politiewoordvoerder.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer