3 De brug raakte zwaar beschadigd.
Koen Baten De brug raakte zwaar beschadigd.

Vrachtwagen rijdt met lading tegen brug en veroorzaakt heel wat schade, brokstukken belanden ook op auto

Op de Koning Boudewijnlaan in Ninove is een vrachtwagen vrijdagavond met zijn oplegger tegen een brug gereden. De bestuurder reed in de richting van Aalst toen het mis ging. Zijn lading stond te hoog, waardoor hij de onderkant van de brug zwaar beschadigde en er heel wat betonnen brokstukken naar beneden vielen. 

3 De schade aan de machines was enorm.
Koen Baten De schade aan de machines was enorm.

De vrachtwagen stond geladen met drie machines die zware schade opliepen door het ongeval. De machines waren gloednieuw en kosten al rap enkele tienduizenden euro’s per stuk. Hoe het komt dat de lading te hoog stond is nog onduidelijk. 

3 De schade aan de machines was enorm.
Koen Baten De schade aan de machines was enorm.

Door het ongeval vielen heel wat brokstukken naar beneden. Deze kwamen ook op een auto terecht, maar er vielen gelukkig geen gewonden. De brandweer kwam ter plaatse om alles op te ruimen en was hier enkele uren mee in de weer. Er werd ook een controle uitgevoerd van de brug om  te zien of er geen problemen waren. 

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Bob(Robert) Bruyland

    Waarom ze zo hoog stonden,simpel,omdat er dan een traktor meer kan geladen worden.

Lees meer