Het oude gemeentehuis van Brasschaat.
Laenen Het oude gemeentehuis van Brasschaat.

Winkelgebied krijgt opfrisbeurt

De gemeente Brasschaat plant de komende maanden een hele reeks investeringen in het winkelgebied van de Bredabaan. Zo wordt het voetpad tussen het Armand Reusensplein en het oude gemeentehuis opgefrist. 

Over het traject Prins Kavellei en Zegersdreef worden in maart en april 2020 pocketasbakken uitgedeeld en er worden ook peukenpalen geplaatst. Overbodige borden die het kort- en langparkeren aanduiden worden verwijderd. De verkeerslichten krijgen ook een opknapbeurt en voortaan zal er dagelijks zwerfvuil verwijderd worden en zullen ook de vuilbakjes leeggemaakt worden. Ook de plantvakken worden elke twee weken proper gemaakt. 

Bloembakkenactie

De gemeente zal ook vier keer per jaar de voet- en fietspaden machinaal laten kuisen. Vanaf mei 2020 zal de rijweg ook gesproeid worden. Het oude gemeentehuis wordt dan weer opgefleurd met bloembakken. Op andere plaatsen zal er ook nog groen aangeplant worden waar het mogelijk is. Ten slotte zal er tussen mei en oktober ook een bloembakkenactie georganiseerd worden samen met de handelaars. 

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Liliane Soenens

    Mss ook hangende bloembakken voor aan terrassen te hangen? Daar er op de Bredabaan vooral appartementsgebouwen zijn , is het mss wel leuk om deze ook op te vrolijkten met kleur..

  • Maxime van Hoeck

    Goed plan ,het gaat hier in Brasschaat heel proper en kleurijk zijn :)

Lees meer