Het nieuwe ontmoetingscentrum in Sint-Lenaarts.
Laenen Het nieuwe ontmoetingscentrum in Sint-Lenaarts.

Cafetaria OC 't Centrum opent op 26 juli als pop-up

De cafetaria van het gloednieuwe OC ’t Centrum in Sint-Lenaarts opent op 26 juli als Grand Café. Luc Stoffels uit Sint-Lenaarts zelf zal de cafetaria tijdelijk openhouden totdat de gemeente een kandidaat heeft voor een langdurige concessie. 

Momenteel is de gemeente Brecht nog op zoek naar een langdurige en definitieve uitbater voor OC ’t Centrum. In deze procedure ligt de nadruk op de dialoog met geïnteresseerde kandidaten. Het komt erop neer dat de gemeente op zoek gaat naar een aantal geïnteresseerde kandidaten en enkel met die kandidaten in dialoog zal treden. Op basis van die dialoog, waarin de kandidaten problemen of uitdagingen kunnen aanbrengen, zal een toekomstig contract opgemaakt worden. Tijdens een infosessie op 5 augustus tussen 18 en 20 uur in gemeenschapscentrum Jan vander Noot (Mudaeusstraat 9) krijgen kandidaten meer informatie over deze procedure. Voorstellen voor de uitbating van het ontmoetingscentrum moeten ten laatste ingediend worden op maandag 9 september 2019 ten laatste om 11 uur.

Luc Stoffels is nog op zoek naar extra personeel, geïnteresseerden kunnen contact met hem opnemen. Meer info vind je op hun Facebookpagina https://www.facebook.com/Grand-Caf%C3%A9-t-Centrum-466815630766568/ of krijg je via luc.centrum@gmail.com.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer