Een beeld uit een vorige editie van de mountainbike- en cyclocrosswedstrijd GP Vos Brecht.
RV Een beeld uit een vorige editie van de mountainbike- en cyclocrosswedstrijd GP Vos Brecht.

GP Vos in Brecht nu ook voor G-sporters

De organisatie van de GP Vos Brecht organiseert op zondag 29 september de tweede editie van de MTB- en cyclocrosswedstrijden voor sportievelingen zonder een vergunning bij de wielerbond op het domein De Merel.  

Vanaf 10.30 uur  starten de eerste mountainbikewedstrijden. In de namiddag volgen de verschillende cyclocross-wedstrijden voor jeugd vanaf 9 jaar, mannen en vrouwen. “Nadat we vorig jaar enkele keren de vraag hebben gekregen, richten we dit jaar ook een aparte reeks voor G-sporters in”, klinkt het bij de organisatie. “Zo krijgen personen met een beperking ook de kans om deze prachtige sport te beoefenen. Plezier en de mogelijkheid om met de veldritsport kennis te maken zijn voor ons het belangrijkste.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer