Dit najaar staan nog een hele reeks onderhoudswerken op het programma.
JSA Dit najaar staan nog een hele reeks onderhoudswerken op het programma.

Hele reeks onderhoudswerken aan wegen op komst in Brecht

Het najaar is volop bezig, maar dat wil niet zeggen dat het onderhoud aan de wegen stil wordt gelegd in Brecht. Tussen 28 oktober en 8 november worden een heleboel onderhoudswerken uitgevoerd.

Houtstraat

In het gedeelte tussen de Dorpsstraat en de Leonarduslaan wordt de verharding uitgebroken en vervangen door een nieuwe asfaltlaag. De werken starten op 28 oktober en duren tot 6 november.

Korte Nieuwstraat

Het kruispunt met de Edith Cavellaan wordt opgebroken en vervangen door een verhoogd kruispunt. Die werken starten ook op 28 oktober en duren tot 7 november.

Molenheiken

De zijstraat naast Delhaize wordt verbreed en krijgt een nieuwe asfaltlaag. Deze werken starten op 31 oktober en duren tot 6 november.

Oude Veldstraat

De huidige verharding wordt vervangen door een nieuwe asfaltlaag. De werken duren van 4 tot 7 november.

Klein Veerle

Op 5 en 6 november wordt de wegverharding vervangen van de zijstraat naar het natuurdomein Kooldries en Hoofsweer.

Bosstraat

Werken op 5 en 6 november vanaf de Visputten tot aan de Mallebaan. Er komt een nieuwe asfaltlaag.

Brasschaatsebaan

Werken in de zijstraat naar Hoge Mereyt en de Koningstraat. De wegverharding wordt verwijderd, dan wordt nieuwe fundering geplaatst en nieuwe beton gestort. De werken duren maar twee dagen maar het beton moet uitharden tot 4 december.

Schijndallaan

De weg krijgt een nieuwe asfaltlaag op 6 en 7 november.

Mieksebaan

Het gedeelte naast de brug Hoge Mereyt krijgt een nieuwe asfaltlaag op 6 en 7 november.

Andrélaan

Het gedeelte tussen de Schotensteenweg en de Pierrelaan wordt voorzien van een nieuwe asfaltlaag op 6 en 7 november.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Kelly Janssens

    Een afbeelding zou handig zijn... we wonen in de buurt van de Andrelaan ik heb geen idee hoe ik woensdag en donderdag op het werk moet geraken... als ik het zelf niet had opgezocht hadden we weer van niets geweten... leuk hier wonen in Brecht we hebben nog ni anders geweten dan in de werken te zitten en rond te rijden!

  • Kenny Segers

    En doe alstublieft iets aan al dat verkeer dat door de lessiusstraat komt gevlamt die daar niet hoeven te zijn. Van het dorp van brecht tot de ring. Waarom ligt de ring er eigenlijk?

Lees meer