5 De zelfverklaarde roomijsfreak kon zich niet meer inhouden na het proeven van Hilde’s ijs en sprong dan zelf maar in haar kraam.
Klaas De Scheirder De zelfverklaarde roomijsfreak kon zich niet meer inhouden na het proeven van Hilde’s ijs en sprong dan zelf maar in haar kraam.

Lost Frequencies draait spontaan bolletjes ijs in backstage Tomorrowland: “Crème glace, ik kan er niet van afblijven”

Eerst krijg je te horen dat je zeshonderd liter van je zelfgemaakt roomijs mag gaan verdelen op Tomorrowland en dan staat Lost Frequencies opeens in je crèmekar bolletjes te draaien. Het overkwam Hilde van RosadiLuna. Zaterdag stond de supersterdeejay opeens in haar kraam. “Gewoon, omdat ik van roomijs hou.”

Dubbel geluk voor Hilde en haar hobby-ijskraam RosadiLuna uit het Antwerpse Sint-Job-in-‘t-Goor (Brecht). Afgelopen editie van Rock Werchter viel haar zelfgemaakt roomijs in de smaak bij een delegatie van Tomorrowland en een week later werd ze al gecontacteerd door het festival met de vraag of ze met haar kraam niet op Tomorrowland wilde komen staan.

“Daar denk je natuurlijk geen twee keer over na”, zweeft Hilde nog steeds een beetje. “Ik sta met mijn kraam achter de schermen om gratis ijsjes uit te delen aan crew, pers en artiesten. Een traktatie van Tomorrowland ter ere van de vijftiende editie. Ik ben al twee weken druk in de weer om zeshonderd liter crème glace te maken. Want ik maak alles zelf, zonder smaak- of kleurstoffen. Als ik aardbeienijs wil maken, moet ik elk kroontje handmatig uit elke bes draaien. Veel werk, maar het loont blijkbaar.”

En dát het loont. Zaterdagmiddag stond Lost Frequencies met heel zijn entourage plotseling voor Hildes neus. “Mag ik een paar hoorntjes prepareren?”, vroeg de wereldster. “Ik ben namelijk een enorme roomijsfreak en ik vind jouw ijs geweldig lekker.”

En zo geschiedde torende Felix ‘Lost Frequencies’ De Laet vier bollen roomijs op elkaar. “Misschien niet heel erg stabiel, maar geniet ervan!”

5 Hilde, Hanne en Laura van RosadiLuna met Lost Frequencies.
Klaas De Scheirder Hilde, Hanne en Laura van RosadiLuna met Lost Frequencies.
5 Felix ‘Lost Frequencies' De Laet kreeg veel aandacht in het ijskraam.
Klaas De Scheirder Felix ‘Lost Frequencies' De Laet kreeg veel aandacht in het ijskraam.
5
Klaas De Scheirder
5
Klaas De Scheirder

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer