Bij de twee meldingen in Hoogstraten ging het telkens om jongeren van de hockeyclub die benaderd werden.
Toon Verheijen Bij de twee meldingen in Hoogstraten ging het telkens om jongeren van de hockeyclub die benaderd werden.

Nieuwe melding van witte bestelwagen: jonge vrouw achtervolgd en benaderd in Rijkevorsel

De politiezone Noorderkempen heeft een nieuwe melding ontvangen over een jonge vrouw die woensdagochtend achtervolgd en lastiggevallen zou zijn door twee mannen in een witte bestelwagen. Deze keer deden de feiten zich voor in Rijkevorsel. Eerder kreeg de politie al twee gelijkaardige meldingen.

De jonge vrouw was omstreeks 6.30 uur van de bus gestapt en wandelde naar haar stageplaats. Toen werd ze naar eigen zeggen achtervolgd door een witte bestelwagen en werd ze door de twee inzittenden lastiggevallen. Het meisje geraakte overstuur waarna de mannen wegreden. Een onbekende ontfermde zich kort nadien even over haar. 

De politie Noorderkempen bevestigt dat het slachtoffer melding is komen doen van de feiten, maar wel bij de collega’s van de politiezone Voorkempen. “We onderzoeken de zaak samen met de politie Voorkempen, maar we hebben nog steeds niet meer details over de bestelwagen of een nummerplaat”, zegt Els Dellafaille van de politiezone Noorderkempen.

Ondertussen hebben alle scholen in Hoogstraten een brief gestuurd naar ouders. Er wordt opgeroepen om alert te zijn. De hockeyclub roept de leden ook op om kinderen niet alleen naar de trainingen te laten komen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer