Illustratiebeeld.
rv Illustratiebeeld.

Politieactie tegen achtergelaten voertuigen op het Kiel

Het politiewijkteam van het Kiel krijgt de laatste tijd veel meldingen van achtergelaten of langdurig geparkeerde wagens, aanhangwagens en bromfietsen. Zondag hield de politie een actie als antwoord op die frustraties. Verschillende bestuurders werden beboet en vijf voertuigen werden weggehaald.

Aan de Jan de Voslei ter hoogte van het Kielpark stond al een wagen met ingeslagen ruit geparkeerd sinds juli. De eigenaar kon niet bereikt worden. Het voertuig zal verwijderd worden op kosten van de eigenaar. Ook krijgt hij een boete omdat de keuring al sinds 2018 verlopen is. Hetzelfde verhaal voor een bromfiets aan de Alfred Coolsstraat. De eigenaar doet afstand van zijn brommer maar zal wel een boete moeten betalen én moeten opdraaien voor de takelkosten. Voor het takelen van een wrak aan de Julius de Geyterstraat zal de eigenaar ook boete en kosten moeten betalen.

Aan de VII-de Olympiadelaan en industriegebied Kielsbroek richtte de politie zich tegen aanhangwagens zonder nummerplaten. Ook werden er verschillende foutief geparkeerde voertuigen genoteerd in de omgeving. De eigenaars worden beboet.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer