Wijkagent Lesley is plots overleden.
RV Wijkagent Lesley is plots overleden.

Rouwregister voor overleden wijkagent Lesley Van de Velde: “Stoere bink met een gouden hart”

De politiezone Voorkempen heeft een rouwregister geopend voor het plotse overlijden van wijkagent Lesley Van de Velde, vader van twee kinderen. De man stierf enkele dagen geleden thuis nadat hij onwel was geworden.

Het overlijden van de wijkagent in Schilde lokt vooral online veel emoties en reacties los. “Een stoere bink met een gouden hart waar je alles aan vragen kon.” Naast wijkagent was Lesley ook trainer bij Wuustwezel en vroeger bij Alberta Schilde. Het rouwregister kan nog tot vrijdag ondertekend worden in de voormiddag van 8.30 tot 12.30 uur in Schilde (Kapelstraat 10) en in de namiddag van 13.30 tot 20 uur in het centraal onthaalpunt van de politiezone in Brecht (Vaartdijk 15). De uitvaartplechtigheid vindt plaats in zaal De Oude Brouwerij in de Kerkstraat in Hoevenen om 11 uur. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer