De Sint-Michielschool wil een vijfsterrenschool worden.
RV De Sint-Michielschool wil een vijfsterrenschool worden.

Sint-Michielschool wil vijfsterrenschool worden

De leerlingen, juffen en de directeur van de Sint-Michielschool kwamen woensdag in hun geliefde sportoutfit naar school. Daarmee trapten ze een sportief schooljaar af.

“In sporttenue naar school komen, was de eerste stap om een vijfsterrenschool te worden, binnen ons jaarthema ‘Wel in mijn vel’”, zegt directeur Wim Mertens. “Om die eerste ster binnen te halen, moeten we een aantal sportieve opdrachten uitvoeren. De aanzet werd woensdag gegeven met een opwarming en een eigen opgestelde fitometer die door de school en het Gemeentepark liep. De vele blije gezichten toonden dat de leerlingen duidelijk zin hebben in bewegen. Want als Rode Neuzenschool willen we ook dat iedereen zich wel in zijn vel voelt.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer