De gebouwen van Klavertje 3.
Laenen De gebouwen van Klavertje 3.

Speelbabbel breidt uit met tweede locatie

De gemeente Brecht gaat een tweede en nieuwe Speelbabbel openen in deelgemeente Overbroek. De andere locatie in Sint-Job-in-'t-Goor blijft ook bestaan.

Een klaslokaaltje van de school Klavertje 3 groep 1 in Overbroek zal vanaf 14 oktober elke maandag tussen 9 en 12 uur omgetoverd worden tot een ontmoetingsplaats voor (toekomstige) ouders, maar ook grootouders en onthaalouders met hun kindje(s) tussen 0 en 3 jaar zijn van harte welkom. “Tijdens de Speelbabbel leren kindjes samen spelen en ontdekken ze nieuw speelgoed en een andere omgeving dan thuis”, zegt consulent Welzijn Kris Van Dijck. “Ouders kunnen er met een tasje koffie ervaringen uitwisselen. Het is volledig gratis en iedereen komt en gaat wanneer hij of zij dat wil. We zijn ook de school en de Kringwinkel enorm dankbaar. De school levert immers de locatie en de Kringwinkel heeft meubeltjes en speelgoed ter beschikking gesteld.”

De nieuwe locatie is gevestigd in de Sint-Willibrordusstraat. De andere Speelbabbel is gevestigd in de pastorie van Sint-Job-in-‘t-Goor.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer