Photo News

Vrouw (21) krijgt om onduidelijke reden slag in gezicht

De politiezone Voorkempen is een onderzoek gestart naar aanleiding van een bizar gewelddadig incident in de Spechtendreef in de wijk Rommersheide.

“We kregen rond 00.30 uur melding van een bewoonster uit de straat”, zegt Sofie Vanaken van de politiezone Voorkempen. “Ze was iets na middernacht de poort gaan sluiten vooraan. Toen ze naar binnen wilde gaan, kreeg ze plots een slag van een man die het meteen op een lopen zette. Het slachtoffer belandde tegen de grond en liep lichte verwondingen op. Onze ploegen zijn meteen ter plaatse gegaan, maar het slachtoffer kon jammer genoeg geen gedetailleerde persoonsbeschrijving geven. We onderzoeken de zaak, maar we hebben bijzonder weinig aanknopingspunten. Ook het motief is niet helemaal duidelijk.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer