Werken op de E19 zijn klaar na het weekend
RV Werken op de E19 zijn klaar na het weekend

Wegenwerken op E19 dit weekend afgerond

De wegenwerken op de E19, tussen de op- en afrittencomplexen van Sint-Job-in-‘t-Goor en Kleine Bareel in Merksem, zitten op schema. De komende dagen wordt de laatste hand gelegd aan de vernieuwing van het wegdek richting Antwerpen. 

Na dit weekend zijn de werken er volledig klaar. Vrijdag wordt nog volop geasfalteerd en nieuwe wegmarkeringen aangebracht. Tijdens het weekend zal de aannemer de werfsignalisatie weghalen en worden de tijdelijke doorsteken in de middenberm dichtgezet. 

Zaterdagnacht 10 augustus rijdt het verkeer in beide richtingen tijdelijk over één rijstrook. Tegen zondagochtend 11 augustus is er voor het verkeer richting Antwerpen geen hinder meer. Het verkeer richting Nederland rijdt zondag nog over twee versmalde rijstroken en zondagnacht over één rijstrook. 

Tegen maandagochtend 12 augustus is er ook richting Nederland geen hinder meer en zijn de werken op de E19 volledig afgerond. Het Agentschap Wegen en Verkeer vernieuwde op een maand tijd het wegdek van de E19 tussen de op- en afrittencomplexen van Sint-Job-in-‘t-Goor en Kleine Bareel in de richting van Antwerpen. De stalen vangrails langs de middenberm werden vervangen door betonnen afscheiders.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer