IGEAN
Nadia verhoft IGEAN

Wijziging huisvuilophaling in verschillende gemeentes rond Antwerpen

Om de ophalingen in de periode rond 15 augustus optimaal te kunnen uitvoeren, heeft IGEAN ervoor gekozen om een aantal wijzigingen in het ophaalschema door te voeren. Het gaat om de gemeenten Boechout, Brasschaat, Brecht, Kapellen, Rumst, Schelle, Schilde en Schoten.

“We vragen aan de inwoners van de gemeenten Boechout, Brasschaat, Brecht, Kapellen, Rumst, Schelle, Schilde en Schoten om op de IGEAN-website na te kijken of de geplande ophalingen op en rond 15 augustus volgens de planning op de ophaalkalender zullen doorgaan. Er werden namelijk een aantal wijzigingen doorgevoerd om de dienstverlening deze dagen optimaal te kunnen uitvoeren”, vertelt Bieke Van Baelen van IGEAN.

Op de website van IGEAN en de sociale mediakanalen van de betrokken gemeenten, vinden de inwoners alle informatie omtrent de ophaling van het huisvuil. Ook de Recycle-app werd aangepast en gebruikers van deze app zullen bijkomend verwittigd worden door middel van push-berichten. “We hopen bijkomend met dit bericht zoveel mogelijk inwoners te bereiken en mogelijke hinder tot een minimum te beperken.”

Voor bijkomende vragen of meldingen kunnen inwoners steeds terecht op www.igean.be/contacteerons.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer