IGEAN
Nadia verhoft IGEAN

Wijziging huisvuilophaling in verschillende gemeentes rond Antwerpen

Om de ophalingen in de periode rond 15 augustus optimaal te kunnen uitvoeren, heeft IGEAN ervoor gekozen om een aantal wijzigingen in het ophaalschema door te voeren. Het gaat om de gemeenten Boechout, Brasschaat, Brecht, Kapellen, Rumst, Schelle, Schilde en Schoten.

“We vragen aan de inwoners van de gemeenten Boechout, Brasschaat, Brecht, Kapellen, Rumst, Schelle, Schilde en Schoten om op de IGEAN-website na te kijken of de geplande ophalingen op en rond 15 augustus volgens de planning op de ophaalkalender zullen doorgaan. Er werden namelijk een aantal wijzigingen doorgevoerd om de dienstverlening deze dagen optimaal te kunnen uitvoeren”, vertelt Bieke Van Baelen van IGEAN.

Op de website van IGEAN en de sociale mediakanalen van de betrokken gemeenten, vinden de inwoners alle informatie omtrent de ophaling van het huisvuil. Ook de Recycle-app werd aangepast en gebruikers van deze app zullen bijkomend verwittigd worden door middel van push-berichten. “We hopen bijkomend met dit bericht zoveel mogelijk inwoners te bereiken en mogelijke hinder tot een minimum te beperken.”

Voor bijkomende vragen of meldingen kunnen inwoners steeds terecht op www.igean.be/contacteerons.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Marc Haaren

    En de ouderlingen die niet online gaan, die moeten her maar rieken. Ik dacht dat die feestdag al jaren op 15. 08viel en ze dit dus reeds weten voor hun kalender uit komt

Lees meer