Benny Proot

Bredene pakt uit met grappige foto’s deze zomer

Bezoekers kunnen deze zomer in het MEC Staf Versluys terecht voor een leuke expo gebaseerd op veertig grote schilderijen rond grappige foto’s die je mogelijk al eens gezien hebt op Instagram, Facebook of per e-mail.

Deze expo toont ze echter in het groot en zorgt voor een brede glimlach op de kaken. Het ‘blij weerzien’ brengt de bezoekers in een opperbeste sfeer, wat moeten we meer hebben….? In tegenstelling tot enkele jaren terug, is deze expo nu niet enkel gebaseerd op dieren maar op alledaagse gebeurtenissen. Special guest dit jaar is Xavier Wttrwulghe, een Belgische kunstenaar gepassioneerd door beelden én kleuren. Door zijn originele aanpak wordt hij beschouwd als een Belgische referentie op gebied van Photoshop en 3D-gehalte. Ondertussen is hij een internationale geliefde én bijzonder succesvolle fotograaf geworden “Funny Pictures…waar fotografie en humor elkaar ontmoeten” met special guest: Xavier Wttrwulghe wordt beslist een originele zomerexpo. De expo start op 16 juni en loopt tot 15 september in het MEC Staf Versluys. De tentoonstelling gerealiseerd door de makers van 3D World Magic & Fun en is gratis te bezoeken.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer