2 De Koninklijke Gemeenteijke Harmonie gaf een eerste zomerconcert
LBB De Koninklijke Gemeenteijke Harmonie gaf een eerste zomerconcert

Bredense Harmonie huldigt leden tijdens Zomerconcert

De Koninklijke Gemeentelijke Harmonie Bredene speelde zondag hun eerste zomerconcert in het MEC Staf Versluys. Daarbij werden traditiegetrouw ook de leden met jarenlange trouwe dienst gehuldigd.

Het jaarlijkse concert van de harmonie vond voor de eerste keer plaats in het voorjaar onder leiding van dirigent Eric Vandekerckhove. Tijdens het concert werden nummers gebracht van bekende artiesten als Frank Senatra, Roy Orbinson en Tina Turner. Tijdens de pauze werden enkele leden in de bloemetjes gezet. Zo werd Jean Hostyn gehuldigd voor zijn vijf jaar dienst en Johan Lammens en Joseph Vandendaelen voor tien jaar dienst. Georges Cappaert speelt dan weer 15 jaar muziek en Christine Blontrock werd gehuldigd voor 20 jaar inzet. De harmonie geeft deze zomer nog heel wat concerten op verschillende evenementen en pleinen. Zondag 29 juni om 15 uur kan je hen al aan het werk zien tijdens de Ploviefeesten.

2 De muzikanten die gehuldigd werden kregen een plakkaat overhandigd
LBB De muzikanten die gehuldigd werden kregen een plakkaat overhandigd

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer