Miguel Van Damme (centraal) kan rekenen op de steun van zijn ploegmaats
Cercle Brugge Miguel Van Damme (centraal) kan rekenen op de steun van zijn ploegmaats

Cercle-spelers steken Miguel Van Damme (25) hart onder de riem in strijd tegen leukemie met ploegfoto: “#WEBEATASONE, voor Miguel”

De spelers van Cercle Brugge hebben woensdagmiddag doelman Miguel Van Damme (25) een hart onder de riem gestoken in zijn strijd tegen leukemie. Van Damme bracht een bezoekje aan zijn teamgenoten en kreeg er heel wat warme reacties. Een ploegfoto met de geliefde keeper centraal kon daarbij niet ontbreken. 

Vorige week raakte bekend dat Miguel Van Damme (25) hervallen is en opnieuw vecht tegen leukemie. “Ik zal er altijd voor blijven vechten. Het wordt een lange, helse strijd. Mij hebben ze verteld dat die zeker zes maanden zal duren, wellicht wordt het langer. Maar opgeven zal ik nooit”, liet de doelman toen optekenen. Aan de steun van zijn ploegmaats zal het alvast niet liggen. Met de boodschap ‘#WEBEATASONE, voor Miguel’ zetten ze hun boodschap extra kracht bij. 

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • stof daubi

    Mooi gebaar Leve cercle

Lees meer