3 De auto stond in lichterlaaie bij het arriveren van politie en brandweer.
Politie Bredene/de Haan De auto stond in lichterlaaie bij het arriveren van politie en brandweer.

Mercedes in lichterlaaie op Koninklijke Baan, bestuurder kan tijdig ontkomen

Op de Koninklijke Baan in Bredene is woensdagvoormiddag iets voor 11 uur een auto uitgebrand. Het voertuig stond in lichterlaaie. De bestuurder, een man uit Bredene, kon tijdig ontsnappen.

Het incident gebeurde ter hoogte van strandpost Twins. “De bestuurder besefte tijdens het rijden al dat er iets mis was en kon zijn voertuig nog veilig aan de kant zetten toen er rook uit de motorkap kwam. De vlammen volgden snel. Bij aankomst van politie en brandweer stond het voertuig al in lichterlaaie. Voor de veiligheid van de andere weggebruikers en om de bluswerken uit te kunnen voeren, werd het stuk Koninklijke Baan tussen Bredene en Oostende een tiental minuten afgesloten voor het verkeer", zegt commissaris Dennis Goes van de Lokale Politie Bredene/De Haan. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar de Mercedes C200 van de Bredenaar liep ernstige schade op. Een takeldienst sleepte de wagen weg. 

3 De brandweer had het vuur snel onder controle, maar de auto is wel vernield.
Leen Belpaeme De brandweer had het vuur snel onder controle, maar de auto is wel vernield.
3 De Koninklijke Baan was een tiental minuten afgesloten.
Leen Belpaeme De Koninklijke Baan was een tiental minuten afgesloten.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer