4 Romina, Imke en Sid doen allemaal mee aan The Voice Kids.
VTM Romina, Imke en Sid doen allemaal mee aan The Voice Kids.

Drie Limburgse zangtalenten dromen, dansen en beroeren in The Voice Kids

In de tweede aflevering van het VTM-programma ‘The Voice Kids’ maken de eerste Limburgers hun opwachting. Dat zal zeker niet onopgemerkt voorbij gaan. De 13-jarige Romina Pecceu uit Kinrooi, de 11-jarige Imke Voorjans uit Dilsen en de 9-jarige Sid Janssen uit Bree zorgen ervoor dat er in het programma wordt gedroomd, gedanst en meegezongen!

Twaalf zangtalenten proberen opnieuw juryleden K3, Sean Dhondt, Laura Tesoro en Gers Pardoel te overtuigen om te draaien voor hun stemmen. Romina (13) uit Kinrooi blijkt niet alleen te dromen van een auditie in The Voice Kids, ze spreekt ook hardop haar wens uit om ooit in een echte Ford Mustang te zitten. Twee dromen die dankzij presentator Sieg De Doncker waar worden. Muzikaal pakt Romina uit met het ontroerende ‘Samson’ van Regina Spector, een verwijzing naar het Bijbelverhaal over Samson en Delila.

4 Romina zingt het ontroerende ‘Samson’.
VTM Romina zingt het ontroerende ‘Samson’.

Dierenvriend

Imke (11) uit Dilsen presenteert zichzelf als een enorme dierenvriend. Thuis heeft ze maar liefst elf viervoeters rondlopen. Die heeft ze op het podium uiteraard niet bij. Daar pakt ze uit met ‘I Want You Back’ van The Jackson 5, een nummer waarop de coaches niet kunnen stilzitten.

4 Imke laat iedereen swingen.
VTM Imke laat iedereen swingen.

Musicalzanger 

De jongste van het Limburgse trio is Sid (9) uit Bree. Hij wil later een beroemde musicalzanger worden. Vandaag is hij een grote fan van de jeugdserie op Ketnet #LikeMe. Met zijn versie van ‘Meisjes’ van Raymond Van Het Groenewoud kiest hij voor een liedje dat zonder twijfel tot het collectieve geheugen van muziekliefhebbers behoort.

4 Sid pakt uit met zijn versie van ‘Meisjes’.
VTM Sid pakt uit met zijn versie van ‘Meisjes’.

Lees meer