4 B.H. kreeg twee weken ziekteverlof om voor zijn puppy te zorgen.
Mine Dalemans B.H. kreeg twee weken ziekteverlof om voor zijn puppy te zorgen.

Exclusief voor abonnees

Ontslagen door ziektebriefje voor zieke hond: “Bezorgdheid was zo groot dat ik niet kon werken”

“De stress dat mijn aangereden hond het niet zou halen, was zo groot dat ik echt niet kon gaan werken. En mijn baas toonde totaal geen begrip”, zegt B.H. die twee weken ziekteverlof kreeg om voor zijn puppy te zorgen. Zijn werkgever, Awouters Beton, vertelt een heel ander verhaal.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

292 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Alfons Van weijenberg

    Ik zou juist hetzelfde gedaan hebben en bij een baas ben je maar een nummer,trek het je niet aan er is werk genoeg in onze sector ik leef met jou en je hond volledig mede,heb hetzelfde voorgehad met een werkgever a ber een hond blijf meneer thuis kreeg ik als andw,de dag erop zonder pardon zijn truck op zijn depot gaan zetten en gezegd dat hij met zijn truck zelf kon vertrekken en ik was weg ,is en blijft een stuk fam of het nu een hond paard of gelijk welk dier is waar je veel van houd,

  • danny janssens

    en wat hebben wij vandaag geleerd : als je hond of huisdier ziek is ga dan naar je dokter voor een paar weken ziekteverlof maar zorg er wel voor dat je huisarts schrijft dat je een depressie hebt, voor die egoistische werkgevers moet je het zeker niet laten.

Lees meer