Het ongeval gebeurde langs de Maalsesteenweg
Mathias Mariën Het ongeval gebeurde langs de Maalsesteenweg

Bestuurder ramt verlichtingspaal en struiken bij zware crash

Op de grens van Sijsele en Sint-Kruis is de bestuurder van een kleine personenwagen zwaargewond geraakt bij een zwaar verkeersongeval.

De man reed langs de Maalsesteenweg richting Sijsele, toen hij plots werd geconfronteerd met een voertuig dat een draaimanoeuvre uitvoerde. Hij kon een crash vermijden, maar belandde met zijn wagen wel naast de weg. Daar vloog de wagen eerst door enkele struiken en kwam uiteindelijk pas tot stilstand tegen een verlichtingspaal. Op dat moment passeerden er gelukkig geen fietsers op het fietspad. De chauffeur bleef de hele tijd bij bewustzijn, maar moest wel bevrijd worden uit zijn wrak door de brandweer. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. De politie van Damme/Knokke-Heist deed de nodige vaststellingen en regelde het verkeer in afwachting van de takelwerken. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer