© LALMAND-BOLCINA-CROCHET / PHOT

Geen tickets, wel knuppels: 27 Turkse fans opgepakt in Brugge

De politie van Brugge heeft uren voor de aftrap van de wedstrijd tegen Galatasaray al de handen vol met Turkse herrieschoppers. In Sint-Andries werden rond de middag 22 Turkse fans opgepakt die rondliepen met knuppels en pyrotechnisch materiaal. In de namiddag kwamen er daar nog eens 5 bij. 

De 27 Turken waren duidelijk niet voor de wedstrijd naar Brugge afgezakt aangezien ze geen ticket op zak hadden. Bij de politie bevestigen ze de arrestaties en laten ze duidelijk verstaan dat ze nog de hele dag, avond en nacht op scherp staan. Hoeveel manschappen er de komende uren worden ingezet, wil de politie niet kwijt. 

“Maar onze diensten zullen overal zichtbaar aanwezig zijn. Zowel in en rond het stadion als in de binnenstad”, zei woordvoerster Lien Depoorter eerder al. 

46 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Johan Vercarre

    Voetbal is altijd een beetje oorlog.

  • Freddy Van de Velde

    Voetbal , een feest .....

Lees meer