Spermalie is bekend tot in het paleis en mag er vaak recepties verzorgen. In 2017 bezocht de koningin de school.
Benny Proot Spermalie is bekend tot in het paleis en mag er vaak recepties verzorgen. In 2017 bezocht de koningin de school.

Exclusief voor abonnees

Geen zorgen, Spermalie. Zelfs in beste restaurant ter wereld worden klanten ziek

SALMONELLA-UITBRAAK IN HOTELSCHOOL IS ALLESBEHALVE BLAMAGE, ZEGGEN EXPERTS

Na de salmonella-uitbraak van vrijdag bleven ook gisteren nog zo'n 150 leerlingen en leerkrachten van de Brugse hotelschool Spermalie ziek thuis. Pijnlijk, in een koksschool waar 'voedselveiligheid' één van de vakken is. Maar: dit kan zelfs de beste overkomen, aldus experts.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Daniel Wouters

    Pardon,de beste overkomt dit niet,werkelijk gaan we nu zulke feiten bagatelliseren,moest dit in een bejaardentehuis of kinderkribbe gebeurd zijn waren er mogelijk doden gevallen,daar waar gekookt word voor derden moeten er de strengste mogelijke regels gelden,de titel van dit artikel is dan ook een zeer fout signaal.

  • Theo Van Hoof

    Sorry, ik vind dit niet normaal. Ik ben zelf van opleiding bakker. Als je alles doet zoals het hoort, krijg je geen salmonella. Misschien eens wat minder ontsmettingsproducten gebruiken.

Lees meer