Noordveld Brugge doet mee aan rode neuzen actie
Benny Proot Noordveld Brugge doet mee aan rode neuzen actie

Het Noordveld wil ‘Rode Neuzen School’ worden

Het Noordveld, een school voor buitengewoon onderwijs, draagt dit jaar zijn steentje bij voor Rode Neuzendag. In Vlaanderen hebben al 1.126 scholen zich aangemeld.

De goeddoelactie van VTM, HLN, Qmusic en Belfius focust dit jaar op het mentaal, fysiek en sociaal weerbaarder maken van Vlaamse jongeren. Rode Neuzen Dag wil van zoveel mogelijk scholen ‘Rode Neuzen Scholen’ maken. In Brugge hebben zich al drie scholen aangemeld. In de buurgemeenten al een pak meer.

Met het concept ‘Rode Neuzen School’ willen de organisatoren achter de goede doelactie dit jaar zoveel mogelijk Vlaamse scholen aanspreken. Zij worden opgeroepen hun steentje bij te dragen voor het goede doel en zich te engageren om de weerbaarheid van hun leerlingen te versterken. Op dit moment zijn er over heel Vlaanderen al 1.126 ‘Rode Neuzen Scholen’ geregistreerd. Het geld van de actie van de school gaat integraal naar haar eigen gekozen project, aangevuld met een financiële extra door acties die de rest van Vlaanderen organiseert. Scholen die zich nog voor de zomer inschrijven voor de actie, kunnen een exclusief optreden van Niels Destadsbader winnen.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer