Duvivier in de Gotevlietstraat.
Google Street View Duvivier in de Gotevlietstraat.

IMES DEXIS neemt Brugse familiebedrijf Duvivier-Motronic over: alle werknemers blijven aan boord

IMES DEXIS neemt het Brugse Duvivier-Motronic over. Dat familiebedrijf focust al negentig jaar voornamelijk op onderhoud, herstel en verkoop van aandrijvingen. De 18 werknemers en zaakvoerder Filip Duvivier kunnen aan boord blijven.

IMES DEXIS zorgt ervoor dat de machines in onze Belgische bedrijven over de nodige onderdelen beschikken om in alle rust te blijven draaien, en is marktleider in ons land. Door de overname kan Duvivier-Motronic blijven innoveren en meegroeien met de snel veranderende markt. Het Brugse familiebedrijf werd in 1928 opgericht door Jérôme Duvivier en in 1951 verdergezet door zijn zoon Jos. Vandaag, 90 jaar later, is het bedrijf nog altijd in handen van de familie Duvivier en is het gespecialiseerd in het herstel van elektromechanische aandrijvingen en de verkoop ervan. Het stelt 18 mensen te werk in hun atelier in de Brugse industriezone Herdersbrug-West. Zij kunnen aan de slag blijven. Ook huidig zaakvoerder Filip Duvivier blijft aan boord en zal het bedrijf verder runnen.

Vorige maand nam IMES DEXIS het Genkse Eltec System over, een bedrijf dat onderhoudsdiensten levert aan de Belgische industrie. En afgelopen dinsdag nog kondigde het de overname van Central Auto in Antwerpen aan, de specialist in pneumatische gereedschappen en hydraulica.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer