Jonge Club-supporter krijgt truitje van Ruud Vormer en gaat helemaal uit z’n dak

Prachtig moment na de wedstrijd tussen Moeskroen en Club Brugge gisteravond. Aanvoerder Ruud Vormer ging de fans groeten en bezorgde er een jonge supporter hét moment van zijn leven. De knaap kreeg het wedstrijdshirt van de aanvoerder van Club en was daar duidelijk héél blij mee (zie video boven). 

De band tussen Club Brugge en de supporters staat algemeen bekend als één van de beste van België. Dat werd gisteravond nogmaals bewezen. De beelden die Club Brugge maakte en deelde, toveren meteen een glimlach op het gezicht. Niet in het minst bij de jonge supporter en zijn papa ... Voor de mensen die de match niet zouden gezien hebben: Club Brugge won met 0-1. 

De jonge fan was door het dolle heen na het krijgen van het wedstrijdshirt van Ruud Vormer
Club Brugge De jonge fan was door het dolle heen na het krijgen van het wedstrijdshirt van Ruud Vormer

15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • rik cappelle

    De symbiose tussen ploeg en supporters is nergens zo intens dan die tussen Club en hun fantastische twaalfde man.Vandaar ook het potentieel van vele honderdduizenden supporters zoals studies reeds uitgewezen hebben. Daarom geef ons een modern stadion van 40000 toeschouwers en het gaat ook uitpuilen.

  • Nathalie Clauwaert

    Prachtig toch, m'n dag kan niet mooier beginnen. Ruud Vormer, een speler naar m'n hart.

Lees meer