De wagen stond stil op de pechstrook toen hij werd aangereden.
SDVO De wagen stond stil op de pechstrook toen hij werd aangereden.

Man (24) doodgereden op pechstrook E40 in Brugge: z’n vrouw en kind ontsnappen aan de dood

Op de E40 in Brugge is dinsdagnacht een 24-jarige man uit het Brusselse om het leven gekomen bij een tragisch ongeval. G.B. stond met zijn wagen stil op de pechstrook en werd daar aangereden door een vrachtwagen. Voor de man kon geen hulp meer baten. Ook zijn vrouw en kind zaten in het voertuig, maar ontsnapten aan de dood.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Hoe de zware aanrijding precies kon gebeuren, wordt nog onderzocht. Zeker is dat het 24-jarige slachtoffer, een Franstalige man uit het Brusselse, omstreeks 2.30 uur op weg was met z’n vrouw en hun kindje. Om nog onbekende reden zette hij zich plots op de pechstrook ter hoogte van de verkeerswisselaar E40/E403 richting Oostende. Een vrachtwagen reed even later de stilstaande auto langs achteren aan. Voor de Brusselaar kon geen hulp meer baten. Hij stierf voor de ogen van z'n vrouw en kind. Beiden ontsnapten aan de dood en werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Het parket van Brugge stelde na het ongeval een verkeersdeskundige aan. Hij moet onderzoeken wat er zich dinsdagnacht precies afspeelde. De rechter- en middenrijstrook van de E40 waren na de crash een tijdlang afgesloten voor het verkeer. Pas rond 6.45 uur was het wrak getakeld en werd de weg opnieuw volledig vrijgegeven.

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Marc Fabry

    Een stilstaand voertuig op de pechstrook is de grootste magneet ter wereld.

  • Anne Jacobs

    Heel erg traumatiserend. Ik stuur heel veel sterkte en liefde aan echtgenote en kindje. Slaap zacht.

Lees meer