3 De harde kern van PSG heeft een bepaalde reputatie in de voetbalwereld.
photo_news De harde kern van PSG heeft een bepaalde reputatie in de voetbalwereld.

Exclusief voor abonnees

Politie verbiedt harde kern PSG optocht door Brugge: “Vermijden dat supportersgroepen zich vermengen”

De supporters van Paris Saint-Germain mogen voor de Champions League-wedstrijd tegen Club Brugge géén optocht houden door de binnenstad. Dat heeft de politie in samenspraak met het stadsbestuur beslist. De onderhandelingen met de harde kern van de Franse topclub verlopen voorlopig moeilijk, omdat ze niet geneigd is de opgelegde combiregeling na te leven. “We doen er alles aan om die groep supporters alsnog te overtuigen op de bus te stappen", zegt politiewoordvoerster Lien Depoorter. 

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Nathalie Clauwaert

    Amai, dat gaat wat worden ? Hopelijk geen rellen want de belastingbetaler zal het mogen ophoesten. Voetbal, een feest.

  • James Aster

    hoeveel kost dit niet aan de burger , dit nutteloze vertoon van die foetbalclubs supporters , met fakkels , bommetjes enz , en rotzooi die ze achterlaten , geef de factuur maar aan de voetbalclubs ,,en overtreders zwaar straffen

Lees meer