Exclusieve sneakers zullen amper negen dagen te koop zijn in Brugge.
rv Exclusieve sneakers zullen amper negen dagen te koop zijn in Brugge.

Sneakers van 1.000 euro en meer: Brugge krijgt er exclusieve zaak bij in centrum

Dropdayz, een winkel gespecialiseerd in exclusieve kleding en sneakers, opent op 20 juli een pop-upzaak in de Geldmunstraat in Brugge.

In de winkel zullen enkel exclusieve stuks te vinden zijn, die in België extreem moeilijk te vinden zijn. Merken zoals Supreme, Bape, Palace, Off-White en Yeezy, de kledinglijn van Amerikaanse rapper Kanye West, hangen bij Dropdayz in de rekken. Sneakerliefhebbers die een uniek stuk aan de haak willen slaan, moeten wel diep in hun buidel tasten. “De bedoeling van onze pop-up is echt om exclusiviteit naar België te brengen”, zegt initiatiefnemer Maxim Vanneste uit Kortrijk. “De sneakers en kledij die wij verkopen zijn van uitstekende kwaliteit en van de bekendste merken. Onze stock komt van over de hele wereld, en de oplages zijn enorm beperkt.” De prijzen in Dropdayz starten aan 50 euro en lopen op tot 1.250 euro. Wie de winkel wil bezoeken, zal snel moeten zijn, want de winkel is slechts negen dagen geopend. “Het is nu of nooit,”, zegt Vanneste. “Momenteel hebben er al zo’n honderd jongeren laten weten aanwezig te zijn.”

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Michael Devos

    Hugo dure onnozele winkels ? Wat kom jij zeveren , als je niet weet over wat het gaat hou dan je mond , dit is streetwear geen pakkenwinkel , ja er zitten dure stukken bij heb je in iedere winkel toch of leef je nog onder een steen als patrick ster ? BIGUP DROPDAYZ ❤️

  • Robbe Thys

    Congratz man dit is juist wel wat Bëlgie nodig heeft! Hugo is nog van de oude stempel ♂️

Lees meer