Het team van Brugge jumpsquare met uitbater Christophe Tassenon.
Benny Proot Het team van Brugge jumpsquare met uitbater Christophe Tassenon.

Trampolinepark Jumpsquare tijdelijk dicht door slechte toegankelijkheid

Jumpsquare, het grootste trampolinepark van Brugge, moet tijdelijk de deuren sluiten op bevel van de stad en de brandweer. De reden: Jumpsquare is niet toegankelijk genoeg voor personen met een beperkte mobiliteit. 

“De brandweernormen zijn niet gehaald", zegt burgemeester Dirk De fauw (CD&V). “Er moeten aanpassingen gebeuren om het brandveiligheidsattest te verkrijgen. En ook aan het decreet rond toegankelijkheid werd niet voldaan.” Het trampolinepark van 3.500 vierkante meter groot in het B-Park in Brugge opende in juni de deuren. Het is een populaire trekpleister voor kinderen. Voorlopig is het niet duidelijk hoe lang het park precies gesloten zal blijven.

“We doen er alles aan om het zo spoedig mogelijk weer te openen”, klinkt het. “Al onze klanten die al een reservatie hebben gemaakt, zullen persoonlijk door ons op de hoogte gebracht worden. We zullen ook samen met hen naar een oplossing zoeken. Verder zullen de geplande lessen en activiteiten hier voorlopig helaas niet kunnen doorgaan.”

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Eva De Stecker

    Om het ook eens vanuit een andere hoek te bekijken: er zijn wel degelijk mensen in een rolstoel die kinderen hebben.

  • mike dobbels

    Omdat gehandicapten niet binnen kunnen op een trampolinepark magen de validen er ook niet meer in? Leve Belgie!

Lees meer