19 Een beeld van de gezellige drukte op de Boekenbeurs van vorig jaar.
Klaas De Scheirder Een beeld van de gezellige drukte op de Boekenbeurs van vorig jaar.

Exclusief voor abonnees

Van de comeback van Aspe over Fitmom en Bekkari tot feest voor Bart Moeyaert: deze West-Vlamingen staan in de kijker op de Boekenbeurs

In Antwerpen gaat op dinsdag 29 oktober de jaarlijkse boekenbeurs van start. Traditiegetrouw zakken heel wat auteurs zelf naar Antwerp Expo af om er hun boek voor te stellen en aan signeersessie deel te nemen. Ook de West-Vlamingen zijn wederom goed vertegenwoordigd. Wij lichten er voor u de voornaamste uit en waar en wanneer u hen tegen het lijf kan lopen.

Pieter Aspe

19 Pieter Aspe met zijn partner.
Kristof Ghyselinck Pieter Aspe met zijn partner.

Vorig jaar signeerde hij uit onmin met het vragen van toegangsgeld voor de Boekenbeurs nog gratis in café De Kleine Tunnel in Antwerpen, maar dit jaar maakt Pieter Aspe zijn terugkeer in Antwerp Expo. Zijn kritiek blijft, maar daarop heeft de Bruggeling dit keer iets gevonden. Wie zijn nieuwe boek op de Boekenbeurs koopt, krijgt een kortingsbon van vijf euro om zijn volgende boek in de boekhandel te kopen. Aspe signeert er ‘Van In – Episode 2’, het tweede deel in een reeks van tien rond commissaris Van In.

Signeersessies: Vrijdag 1, zaterdag 2, zondag 3, zaterdag 9, zondag 10 en maandag 11 november, telkens van 13 tot 16 uur. 
Waar: Standaard Uitgeverij (Stand 402, 403 en 416)

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer