Exclusief voor abonnees

Van het langste paard ter wereld tot de drinkrobot van Mauro (11): deel 1 van West-Vlaanderens 100 leukste van 2019

Beste lezer, geen jaaroverzicht vol grote verhalen van de West-Vlaamse redactie. Geen terugblik op 2019 vol kommer en kwel, geen zware verhalen van hoop en wanhoop. Wij willen u tussen kerst en nieuw 100 keer laten genieten van de verhalen die ons alvast even deden glimlachen. Een foto, een weetje of een West-Vlaamse prestatie om naar op te kijken. 100 kleine bijdrages. Geniet vijf dagen lang van onze leukste reeks. Prettige feesten! 

1. Westouter - Het langste paard ter wereld

23
Henk Deleu

Het geoefende oog van onze fotograaf Henk Deleu. Toen hij op weg was naar de verste uithoeken van het mooie Heuvelland voor een reportage, hield hij even halt bij een afgelegen kapelletje in Westouter. Wat hij daar spotte, tartte alle verbeelding. Het wellicht langste paard ooit poseerde gewillig voor de camera en dat leverde dit leuke beeld op. 

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer