Ongeval Damse Vaart-Oost
Mathias Mariën Ongeval Damse Vaart-Oost

Verkoold lichaam vijf dagen na dodelijk ongeval geïdentificeerd

Vijf dagen na het zware ongeval langs de Damse Vaart-Oost, is het dodelijk slachtoffer geïdentificeerd. De autopsie bracht aan het licht dat de eigenaar van de wagen wel degelijk de bestuurder was. 

Het ongeval gebeurde zaterdagochtend even na 6 uur. Peter H. uit Koolkerke bij Brugge crashte met zijn Mercedes tegen een boom, waarna de wagen in brand vloog. De man kon niet tijdig uit het voertuig ontsnappen. Pas enkele uren later konden de hulpdiensten het verkoolde lichaam uit het wrak halen. Het parket van Brugge dacht meteen in de richting van de eigenaar van de wagen als vermoedelijk slachtoffer, maar de identificatie van het slachtoffer kon pas gebeuren na een autopsie. Die bracht nu toch zekerheid. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer