Benny Proot

Zwembad Jan Guilini vanaf juli langer open

Het zwembad Jan Guilini zal vanaf 1 juli langer open zijn.Jaarlijks zal het zwembad achthonderd uur meer open zijn voor het publiek. 

 De grootste wijziging is dat het zwembad van maandag tot en met zaterdag tijdens de middaguren zal open zijn. Daarnaast worden de openingsuren vereenvoudigd, zodat zwemmers makkelijker weten wanneer het zwembad open is. “De tarieven wijzigen niet en worden bewust laag gehouden: een zwembeurt in het oudste zwembad van Brugge kost 1,8 euro voor +14-jarigen en 1 euro voor -14-jarigen”, zegt schepen van Sport Franky Demon (CD&V). Een 25-beurtenkaart is nog voordeliger: die kost respectievelijk veertig en twintig euro. De beslissing kadert in de overname van de uitbating van zwembaden Interbad en Jan Guilini door Farys. Die baat nu al 23 zwembaden uit. De bedoeling is om de werking van beide zwembaden zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer