Het ongeval op de Helmetsesteenweg in Schaarbeek.
Baert Marc Het ongeval op de Helmetsesteenweg in Schaarbeek.

Chauffeur van ongeval Helmetsesteenweg is geïdentificeerd

De man die zaterdag achter het stuur zat van de wagen die overkop ging op de Helmetsesteenweg in Schaarbeek is geïdentificeerd en zal verhoord worden. Dat laat het parket van Brussel weten.

Het ongeval gebeurde zaterdagavond laat op de Helmetsesteenweg. Een wagen ging er aan het slippen op de natte tramsporen en ging over de kop. Een vrouwelijke passagier raakte bij het ongeval gewond. De bestuurder nam na het ongeval de benen en was sindsdien spoorloos.

Het parket laat nu weten dat de man geïdentificeerd is en in de komende dagen verhoord zal worden. Hij raakte zelf ook lichtgewond bij het ongeval.

De gemeente Schaarbeek maakte ondertussen bekend dat er extra snelheidscontroles komen. De politie van de zone Noord, waar ook Evere en Sint-Joost-ten-Node deel van uitmaken, zal een eigen Lidar krijgen. Die superflitspaal moet een verviervoudiging van het aantal controles mogelijk maken.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer