Wie niet goed kijkt, denkt dat Aurore een jongen is, met haar korte kapsel. Dat is een bewuste zet: "Anders zou ik de hele tijd lastiggevallen worden."
Baert Marc Wie niet goed kijkt, denkt dat Aurore een jongen is, met haar korte kapsel. Dat is een bewuste zet: "Anders zou ik de hele tijd lastiggevallen worden."

Exclusief voor abonnees

Dakloze Aurore (20) kiest bewust voor mannelijk uiterlijk: “Anders word ik lastiggevallen”

"Het leven op straat is moeilijk, en al zeker voor vrouwen." Aurore uit Bergen is amper 20, maar woont al vijf weken in een portiek voor het Centraal Station in Brussel. Ze slaapt bewust niet in een opvangcentrum. "De matrassen stinken er naar urine en er staat schimmel op de muren."

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

42 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Dean Laerte

    Beter een hoofddoek aandoen en doen alsof ze de taal niet spreekt. Zal snel steun en woonst hebben

  • L V

    Er is werk genoeg .... je moet alleen maar willen ..... Initiatief nemen, handen uit de mouwen. Bij mij is het ook niet op een zilveren schotelke aangeboden geweest ... triestige mentaliteit tegenwoordig .....

Lees meer